Descoperă Delta Dunării

Descoperă Delta Dunării înseamnă o echipă de entuziaști care se străduiesc din răsputeri să arate lumii fața frumoasă a Deltei, sălbatică, misterioasă, plină de viață, liniștită, dar totuși agitată.

Descoperă Delta Dunării oferă publicului soluții de cazare în aproape toate zonele Deltei, de la case mici (pensiuni rurale) până la hoteluri de 4 stele în care vizitatorii se vor simți minunat și de unde vor pleca acasă plini de amintiri plăcute.

Ne străduim să promovăm pensiuni care respectă locul în care se află, prin modul lor de a se comporta, prin grija pe care o arată față de natură, prin stilul arhitectural și prin înțelegerea ecoturismlui din Delta Dunării.

Suntem foarte bine informați cu privire la tot ceea ce este în legătură cu Delta Dunării, cunoaștem foarte bine locurile, canalele, lacurile și pădurile Deltei și dim împrejurimi.

Organizăm frecvent excursii de fotografie pentru iubitorii de natură – de la expediții în locuri îndepărtate: Pădurea Letea (așa cum numai noi știm să o arătăm), Insula Sahalin, plaja și zona Perișor, Câmpul Chiliei, Grindul Stipoc etc. și până la plimbări cu barca, cu caiacul sau pe jos, în căutare de păsări, animale sălbatice (wildlife), floră, subiecte de macrofotografie (insecte și flora), satele Deltei, oamenii Deltei și peisajele inedite.