Limanul Resort

Limanul Resort, un loc unic care combină cu bun gust simplitatea relaxării cu emoțiile aventurii, arhitectura tradițională cu gândirea sustenabilă și ospitalitatea de înaltă clasă cu facilitati de vacanță accesibile în peisajul natural, pur și neîmblânzit din Delta Dunării.

Limanul Resort se află în partea nordică a Deltei Dunării, în localitatea Chilia Veche, un adevărat paradis pentru iubitorii de peisaje uimitoare și specii unicate de copaci, flori, pești și păsări.

Limanul Resort își întâmpină oaspeții atât pe apă, cât și pe uscat, datorită amplasării sale în apropierea Rezervației naturale Roșcova Buhaia (unde trăiește cea mai importantă colonie de pelicani sălbatici din Europa) și de Pădurea Letea (unde aleargă în voie herghelii de cai sălbatici, printre ultimele de pe întreg continentul).

Pentru turiștii care caută să se reconecteze cu natura, Limanul Resort a pregătit 24 de locuri de cazare în 12 camere duble, gândite și construite pentru a păstra spiritul sălbatic Deltei în timp ce oferă confortul maxim oaspeților care le ocupă.

Creat din dragoste pentru spiritul neîmblânzit și tradițional al zonei, pentru zâmbetele oaspeților și pentru elementele naturii, Limanul Resort își propune să vă reconecteze sufletul la natură și să vă retrezească spiritul, în timp ce vă oferă răsfăț și relaxare trupului.